Er zijn op dit moment de volgende vacatures beschikbaar:

Vacature grafisch vormgever

Stichting Eclipse Incubators Foundation (E.I.F.) is een jonge ambitieuze stichting met als doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden naar werk. ICT en internet zijn belangrijke middelen die hierbij ingezet worden, evenals training en coaching waarbij men leert zichzelf te presenteren. Daarnaast richt E.I.F. zich op kinderen en jongeren, door hun vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van ruimtelijk inzicht, creatief en logisch denken, probleemoplossend vermogen en het samenwerken met anderen. Op dit moment zijn wij op zoek naar:

EEN GRAFISCH VORMGEVER (M/V) (12 uur) spoed

Ben jij een enthousiaste grafisch vormgever met oog voor de cultuur en werkzaamheden van een ambitieuze jonge stichting? Help jij ons profileren als maatschappelijk betrokken organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Taken:

  • ontwikkelen van de huisstijl
  • lay-out voor de website vormgeven
  • promotiemateriaal ontwerpen

Wij bieden jou een leuke vrijwilligersfunctie met uitzicht op betaalde klussen in de toekomst. Je werkt in een gezellig team met veel ruimte voor het ontwikkelen van jouw talenten. Werkdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 9-12 uur. Interesse?

Stuur dan je motivatie en cv naar kantoor@incubatorsfoundation.com  

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Margarita González: 06-41450443