Groningen

Sing ’n Praise

Invest To This Project View Profile

Sing’n Praise

“één schepper, één samenleving, één podium”

LOGLINE/BASELINE:

1. “Aspirant-zangers zullen in een landelijke talentenjacht live op televisie tegen elkaar concurreren, tegenover een vaak oneerlijke beoordeling vol sarcasme van een panel van juryleden, waarin liederen uit verschillende geloofsovertuigingen worden vertolkt, voordat men uiteindelijk uitgeroepen wordt tot winnaar en een platencontract in ontvangst neemt”.
2. “Een baanbrekend tv afvalrace welke door middel van zang zorgt voor verbroedering, naastenliefde en grensvervaging. Entertainment met een gelovige inslag.”
Wat is het verhaal?
De samenleving uit de meeste westerse landen, waaronder Nederland en natuurlijk ook U.S.A etc. bestaat uit een rijke mix van verschillende achtergronden en culturen. Deze verschillende achtergronden en culturen als ook de autochtone bevolking van de westerse landen hebben allen één ding in gemeen. “De absolute meerderheid van de bevolking is gelovig.”
Door middel van vertolking van muziek afkomstig uit geloofsovertuigingen, en door de verschillende vormen van geloof samen te brengen op één podium zal entertainment uiteindelijk mede zorgen voor betere onderlinge acceptatie van elkaar.

Net als reeds bestaande programma’s waaronder Idols, Voice of Holland, Popstars of X-factor wordt in deze programma gezocht naar de beste interpretatie van bestaande liederen. Speciaal en uniek aan dit programma is dat de gezongen liederen hoofdzakelijk afkomstig zijn vanuit het geloof.

 

0

Person Invest

€100.000,00

Total Investment

0%

Rise Funded

Project Rewards
€100 - €